Paljon onnea vaan, paljon onnea vaan, paljon onnea www.longinoja.fi. Paljon onnea vaan!

Ensiksi oli vain mappiin kerättyjä lehtartikkeleja, seuraavaksi tuli Facebook -sivut ja nyt on vuosi kulunut siitä hetkestä, kun Janne Passi painoi julkaise -nappia.

Tuo päivä oli keskiviikko 21.12.2016. Jannen ansiosta Longinoja.fi -sivu rakentui nopeasti ja hänen panoksensa on ollut teknisella puolella korvaamaton. Hän myös neuvotteli meille käyttöön ilmaisen palvelinpaikan UpCloudilta, Kiitos Janne!

Kiitos kuuluu myös jokaiselle Longinojan Puroaktiiville, joiden kanssa olen saanut viettää hienoja hetkiä purolla ja netissä. Sivujen kuva -ja videomateriaalit on tämän porukan tuottamaa ja kiitos kuuluu heille.

Sisältö jota olin kirjoittanut usean viikon ajan ennen julkaisua, oli vihdoin kaikkien Longinojasta kiinnostuneiden luettavissa. Sisältöä on tuotettu nyt vuosi ja Longinoja.fi -sivu on noussut nopeasti Googlen -hakutuloksissa sijalla 1.

Sivustolle olen haastatellut ihmisiä ympäri Suomen sisältösarjassa nimeltä Viisi kysymystä. Upea palkinto tehdystä työstä tuli, kun minut palkittuun Vuoden vesistökunnostaja -palkinnolla Longinojan eteen tehdystä työstä.

Vuoden ajan sisältöstatistiikkaa

  • sivuja 29 kpl
  • artikkeleja 865 kpl (pitää sisällään Digivirta + kevät -ja syysseuranta)
  • Viisi kysymästä -haastatteluja 67 kpl

Kiitos tästä ensimmäisestä vuodesta!

Juha Salonen

Yksilöityjä kävijöitä

17 746

Sivujen katseluita

55 261

Suosituin liikenteen lähde

Suosituin sisältö

Syksyllä saimme seurata jääkiekkoilija Petrus Palmun salakalastus tapausta Kuurnan voimalaitoksen alapuolella. Valitettavasti tämä ikävä uutinen oli myös sivujen luetuin juttu. Lue koko juttu tästä.

Juttu luettiin sivuilta yli 1845 kertaa.