Longinojan syysseuranta 2018

Syksy on taas täällä. Toisin kuin kevät, meissä suomalaisissa syksy ei aiheuta riemunkiljahduksia. Syksyssä on kuitenkin paljon hyvää ja näin Longinojan näkökulmasta se on suorastaan hienoa aikaa. Taimenen kutu on taas täällä! Uskomme kuitenkin, että syksyssä on silti paljon enemmänkin hienoja asioita, joten mitä useampi silmäpari sitä seuraa, sitä useammalta suunnalta sitä katsomme. Tervetuloa mukaan syksyn seuraamiseen ja näkyväksi tekemiseen!

Homma toimii näin:

1. Tarkkaile ympärillesi.
2. Bongaa, miten syksy etenee Longinojalla.
3. Lisää havaintosi Instagramiin hashtageilla #longinojasyksy tai kommentoi alle havaintosi – päivä ja paikka.

Yhteistyössä

kh_lahitieto_logo_674x100px

Upea syksy menossa

14.10.2018|

Upea syksy menossa. Valitettavasti päivän huono uutinen oli Savelankoskelta löydetty pato. Ilmoittajina Miikka ja Lennu, kiitos. Kukalie kasannut kiviä puron poikki muodostaen samalla nousuesteen taimenelle. Pato on nyt puroaltiivien toimesta purettu. Laskin myös pienen lenkin aikana kaloja etsineet kutubongarit, 19 kpl.

Kurkkaa ja tykkää kuvaa Instagramissa ›
Kuvaaja: longinoja

Luonto on pukeutunut syksyn väreihin. Kävelyillä saa ihastella ja ihmetellä kauneutta. – Nature has dressed in autumn colors. It’s just wonderful to fascinate and wonder the beaut of it while walking.

14.10.2018|

Luonto on pukeutunut syksyn väreihin. Kävelyillä saa ihastella ja ihmetellä kauneutta. – Nature has dressed in autumn colors. It's just wonderful to fascinate and wonder the beaut of it while walking.

Kurkkaa ja tykkää kuvaa Instagramissa ›
Kuvaaja: kieng85

Kommentoi