Purolla kävellessäni sain päähänpiston; Tehdään Longinojasta Suomen tunnetuin puro! Tämän tavoitteen ensimmäinen projekti oli perustaa purolle Facebook-sivut ja tallentaa sinne jo syntynyt materiaali mm. lehtileikkeet, kuvat, videot, tv-jutut ja muita fiiliksiä mitä purolla käydessä koki ja näki.

Marraskuussa 2015 avasin myös Twitter -tilin Longinojalle samaan aikaan aukesi myös nyt merkkipaalun saavuttanut Longinojan Instagram -tili.

Longinoja haluaa olla aktiivinen kaikissa suosituimmissa some-kanavissa. Yksi näistä kanavista on Instagram. Instagramissa 1000 seuraajan raja meni rikki lokakuun 23 päivä klo 7:53. Tuhannes seuraajamme sai kunnian olla Jukka-Pekka Friberg.

Longinojan meininkiä olen seurannut hieman sivusilmällä muutaman vuoden. Pariin otteeseen olen kameran kanssa ollut liikkeellä, jos vaikka kalakuvia ois saannu. Mutta vielä ei ole tarttunut. Tosi iloinen olen aikaansaannoksista joita ootte ojan eteen tehneet. Toivon tosi paljon että samanlaisella innolla jaksatte jatkaa. Seuraavaksi voisitte kaataa (hallitusti) Vanhankaupungin padon 🤠 -Jukka-Pekka Friberg / https://www.facebook.com/valokuvaJPF/

Longinojan eri somekanavien seuraajat ke 24.10.2019
Facebook-sivut 3969
Instagram 1011
Twitter 440
Longinojan Youtube-kanava86 tilaajaa

Kiitos kaikille seuraajillemme, työ Longinojan ilosanoman välittämiseksi jatkuu. Tykkää, tilaa tai seuraa jotain kanaviamme ja pysyt kärryillä mitä Suomen tunnetuimmalla purolla tapahtuu.

Kiitos teille kaikille ❤

Juha Salonen, Puroaktiivi