Paikka:
Aika: sunnuntai 29.9.2018 klo 10.00 alkaen

Hei kaikki,
jälleen on aika talkoilla puroa paremmaksi paikaksi asua taimenille ja muille virtavesiasukeille asukeille. Suomalaisen kalastusmatkailun edistämisseura (SKES) ry järjestää yhdessä Vaelluskala ry:n kanssa Malmilla virtaavalla Longinojalla kunnostustalkoot sunnuntaina 29.9.2019. klo 10.00 alkaen. Longinoja on SKES:n pitkäaikaisin kunnostuskohde. Kiviaineksen talkoisiin tarjoaa Helsingin kaupunkiympäristön toimiala. Talkoissa mukana myös Malmin seutu siistiksi roskista -Facebook ryhmä keräämässä alueelta pois roskia.

Talkoiden tavoitteena on palauttaa oja takaisin solisevaksi puroksi lisäämällä kiviainesta puroon kalojen ja ihmisten iloksi. Talkoissa puhdistetaan myös aikaisempien vuosien kutusoraikot valmiiksi odottamaan puhtaina taimenten syksyisiä kutukarkeloita. Helsingin kaupungin kaupunkiympäristö on järjestänyt kiviainesta kunnostusurakkaa varten purolle.

Talkooalue ja tapaamispaikka sijaitsee Savelassa, Pihlajamäen ala-asteen kohdalla heti Kehä yhden alapuolella.

🚙 Autolla saapuvat
Parkkipaikkoja löytyy Pihlajamäen ala-asteen parkkipaikalta sekä Helsingin uuden yhteiskoulun pihalle. Osoite Lucina Hagmanin kuja.

Julkisilla saapuvat
🚃 Junalla I, K, N, P ja T Pukinmäen asemalle.
🚌 Busseilla 54, 69, 70, 71, 552 ja 553.

Sopiva talkoovarustus on säänmukainen vaatetus sekä reipas talkoohenki! Lisäksi mukaan voi ottaa oman lapion, kottikärryt, rautakangen tai talikon.

Talkoolaisia ei ole vakuutettu järjestäjien toimesta. Talkoolaisille tarjotaan grilliruokaa sekä pannukahvit. Ruoat tarjoaa Skes ry yhdessä Valmarinin ja Kuwa:n kanssa.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen Juha Saloselta sähköpostitse (juha.salonen(ät)skes.fi) tai Matti Saloselta puhelimitse (050 359 0414). Mukaan pääsee myös ilmoittautumalla Facebook -tapahtumaan tai kommentoimalla sivun kommentit -osioon.

Tervetuloa!
Juha Salonen, Skes ry