Paikka:
Aika: 23.9.2018 klo 10.00 alkaen

Hei kaikki,
jälleen on aika talkoilla puroa paremmaksi paikaksi asua taimenille ja muille virtavesiasukeille asukeille. Suomalaisen kalastusmatkailun edistämisseura (SKES) ry järjestää yhdessä Vaelluskala ry:n kanssa Malmilla virtaavalla Longinojalla kunnostustalkoot sunnuntaina 23.9.2018 klo 10.00 alkaen. Longinoja on SKES:n pitkäaikaisin kunnostuskohde.

Talkoiden tavoitteena on palauttaa oja takaisin solisevaksi puroksi lisäämällä kiviainesta puroon kalojen ja ihmisten iloksi. Talkoissa puhdistetaan myös aikaisempien vuosien kutusoraikot valmiiksi odottamaan puhtaina taimenten syksyisiä kutukarkeloita. Helsingin kaupungin kaupunkiympäristö on järjestänyt kiviainesta kunnostusurakkaa varten purolle.

Talkooalue ja tapaamispaikka sijaitsee syksyllä 2018 avattavan Longinojan -luontopolun alkupisteessä Haaga-Helian edestä löytyvän sillan viereiseltä nurmikolta.

Parkkipaikkoja löytyy Haaga-Helian parkkipaikalta, osoitteesta Latokartanontie 12. Paikalle pääsee myös julkisilla. Tulemalla junalla Malmin asemalle tai busseilla 73, 79, 561, 50, 79 pääset  lähelle talkoopaikkaa.

Sopiva talkoovarustus on säänmukainen vaatetus sekä reipas talkoohenki! Lisäksi mukaan voi ottaa oman lapion, rautakangen, talikon, kottikärryt taikka taljan.
Talkoolaisia ei ole vakuutettu järjestäjien toimesta. Talkoolaisille tarjotaan grilliruokaa sekä pannukahvit. Ruoat tarjoaa Skes ry yhdessä Valmarinin ja Kuwan:n kanssa.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen Juha Saloselta sähköpostitse (juha.salonen@skes.fi) tai Matti Saloselta puhelimitse (050 359 0414). Mukaan pääsee myös ilmoittautumalla Facebook -tapahtumaan tai kommentoimalla sivun kommentit -osioon.

Tervetuloa!
Juha Salonen, Skes ry

Piirros: Seppo Leinonen – www.seppo.net