Longinoja.fi -verkkosivut avattiin yleisölle joulukuun 21 päivä vuonna 2016 ja sivuston sisältöä on päivitetty siitä lähtien. Helmikuun alkupuolella aloitimme keräämään Viisi kysymystä -haastattelusarjaa ja haastatteluja on siitä lähtien julkaistu joka perjantai. Tutustu haastattelusarjaan tästä.

Sivuston sisällön tekijänä minulle on ollut tärkeää luoda sisältöä, joka voisi auttaa myös muita virtavesiä Suomessa.
Näistä hyvänä esimerkkinä voisin mainita artikkelin ”Miten pitää toimia jos näen purossa jotain epämääräistä?” Artikkelissa on kerrottu yleisimmät puroihin ja ojiin valuvat aineet ja se miten pitää toimia jos tällaisiä aineita luonnossa havaitsee.

Longinojaa koskien tärkeimpiä sisältöä ovat olleet puron historiaa ja alueella liikkumista sisältävät artikkelit sekä sivut. Historia sivun tekoon sain apua ystävältäni Mikael A. Manniselta. Lue historia -sivu tästä.

Sivuston sisältöön olen saanut apua monilta ihmisiltä ja tahoilta. Yksi mielenkiintoisimmista artikkeleistä sivuilla on Longinoja – esteetön luontokohde. Tämän artikkelin halusin kirjoittaa, koska tuleva Longinojan -luontopolku tulee olla kaikkien saavutettavissa ja nautittavissa.

Tekoon sain apua vastaavalta esteettömyysasiantuntija Marika Nordlundilta Esteettömyyskeskus ESKE / Accessibility Centre ESKE, Invalidiliitto ry:stä.

Haluan kiittää kaikkia Longinoja.fi -sivun sisällön tekemiseen osallistuneita, Viisi kysymystä -haastattelusarjan haastateltuja sekä tietysti teitä kaikkia lukijoita. Tulevaisuus tulee näyttämään miten suureksi kävijämäärät kasvaa tietoisuuden ja tulevan luontopolun digisisällön myötä.

Olin asettanut itselleni tämän 10 000 eri kävijää ensimmäiseksi tavoiteltavaksi rajaksi. Tämä raja on nyt saavutettu, päivämääräksi aikajanalle lyödään 14.08.2017.

Sisältöä sivuilla:

  • #Longinoja sanalla tägätyt Instagram -kuvat 388 kpl
  • Artikkeleja 147 kpl
  • Sivuja 26

I Love Longinoja

Juha Salonen

Suosituin artikkeli

Mari Elal

Suosituin Viisi kysymystä -haastattelu

Mielenkiintoisin sisältö tehdä