Lennart Petrell on useana vuotena kantanut kortensa kekoon Roosanauha -kampanjan osalta ja onnistunut keräämään upean summan rahaa syöpätutkimukselle.

Nyt Lennu yhdessä Longinojan puroaktiiveiden kanssa järjestävät ainutlaatuisen mahdollisuuden tukea kampanjaa ja samalla oppia löytämään, kuvaamaan ja nauttimaan Longinojalla upeista hetkistä joiden päätähtinä ovat Suomenlahden uhanalaiset taimenet. Ota suunta tiistaina 29.10.2019 klo 18.00 Helsingin Malmille ja tule nauttimaan upeasta illasta Lennun ja Longinojan puroaktiiveiden kanssa.

Osallistuminen retkelle ei maksa mitään, mutta jos haluat voit lahjoittaa Lennun kampanjaan haluamasi summan. Klikkaa alla olevaa linkkiä siirtyäksesi kampanjasivulle.

OSALLISTU KERÄYKSEEN

Longinojan puroaktiivien tulipaikka löytyy Karviaismäen leikkipaikalta. Autolla saapuville pysäköintipaikat löytyvät Haaga-Helian parkkipaikalta, josta puroa alavirtaan seuraamalla noin 300m matkan löytää tulipaikalle. Julkisilla paikalle pääsee joka puolelta, katso tästä saapumisohjeet. Valitse paikaksi luontopolun Ala-Malmin pääopastaulu.

Halutessasi kartasta tietoja pois tai lisää: Paina kartan vasemmassa ylänurkassa näkyvää valikkoa.