Longinojan puroaktiivit tarjoavat taimenten kuduntarkkailijoille ja ulkoilijoille mahdollisuuden tulla lokakuussa iltakahville nuotion ääreen. Iltatulet sytytetään sään salliessa klo 18.00 ja tulet roihuavat klo 20.00 asti.

Iltatulien syttymisestä ilmoitetaan Longinojan Facebook-sivuilla. Ota sivu tästä seurantaan.

Paikalla puroisäntä Matti Salonen ja mahdollisesti muita puroaktiiveja. Tulet ovat retkeilijöiden käytössä esim. grillausta varten, kahvit tarjoavat puroaktiivit ja polttopuut sekä tulipaikan Ripako Oy.

Maksaako tulipaikan käyttö?

Ei maksa. Longinojan tapahtumissa on tavoitteena, ettei osallistuminen maksa mitään. Haluamme luoda hyvää mieltä ihmisille joita purolla käy. Yhdessä nauttien upeasta luonnosta ja yhteishengestä saamme puron ilosanoman solisemaan läpi kaupungin.

Maksuksi kelpaa hymy tai halutessaan voi tuoda vaikka keksi -tai kahvipaketin muille tarjottavaksi.

Nuotiopaikka tulee löytymään luontopolun varrelta Karviaismäen puiston leikkipaikalta.

Tervetuloa kokemaan Longinojan henki <3

Halutessasi kartasta tietoja pois tai lisää: Paina kartan vasemmassa ylänurkassa näkyvää valikkoa.