Purokävelylle lähtö tapahtuu Savelasta Vantaanjoen rannasta, aivan Longinojan alusta, luontopolun pääopastaulun kohdalta. Reitti kulkee kevyenliikenteen väyliä pitkin seuraten puroa ja luontopolkua kohti ylävirtaa. Eväät 21.4. kävelylle tarjoaa Malmin seurakunta.

  • Sunnuntai 21.4. klo 12.00. Lähtö Savelasta Vantaanjoen varrelta, luontopolun pääopastaulun luota.
  • Sunnuntai 7.4. klo 9.00. Lähtö Haaga-Helialta ja päätepisteenä Fallkullan kotieläintila, jossa mahdollisuus grillata ja nauttia nuorten pitämän Kahvila Kilikuppilan antimista. Fallkullassa lisäksi mahdollisuus nähdä Ojasta – puroksi dokumenttielokuva.

Kävelyllä tutustutaan toisiin ihmisiin ja samalla voi kuvata upeaa talvista ja keväistä kaupunkiluontoa. Mukana kävelyllä on 1-2 Longinojan -puroaktiivia, jotka mielellään kertovat purosta ja sen elämästä.

Sunnuntain 21.4. kävelyllä Longinojan -puroisäntä Matti tarjoaa Riihenkulman kasvimailla legendaariset nokipannukahvit.

Tapahtumat ovat maksuttomia ja sopivat kaikille jotka jaksavat kävellä muutaman kilometrin lenkin. Retkien kesto noin pari tuntia.

Varustus: Sään mukaiset ulkovaatteet ja hyvä mieli.

 

Lähtöpiste Savelassa

Lähtöpiste Haaga-Helia