Purokävelylle lähtö tapahtuu Savelasta Vantaanjoen rannasta, aivan Longinojan alusta, luontopolun pääopastaulun kohdalta. Reitti kulkee kevyenliikenteen väyliä pitkin seuraten puroa ja luontopolkua kohti ylävirtaa. Eväät 21.4. kävelylle tarjoaa Malmin seurakunta. Lähtö Savelasta Vantaanjoen varrelta, luontopolun pääopastaulun luota klo 12.00.

Kävelyllä tutustutaan toisiin ihmisiin ja samalla voi kuvata upeaa talvista ja keväistä kaupunkiluontoa. Mukana kävelyllä on 1-2 Longinojan -puroaktiivia, jotka mielellään kertovat purosta ja sen elämästä.

Kävelyllä Longinojan -puroisäntä Matti tarjoaa Riihenkulman kasvimailla legendaariset nokipannukahvit.

Tapahtumat ovat maksuttomia ja sopivat kaikille jotka jaksavat kävellä muutaman kilometrin lenkin. Retkien kesto noin pari tuntia.

Varustus: Sään mukaiset ulkovaatteet ja hyvä mieli.

Lähtöpiste Savelassa

Lähtöpiste Haaga-Helia