Istuin reilut neljä vuotta sitten pimenevänä elokuisena iltana  keittiönpöydän äärellä miettien minne saisin tallennettua Longinojasta kertyneen lehtileikearkiston. Tuolloin tuntui järkevältä tehdä Facebook -sivu Longinojalle.

Juhlimme nyt 3000 tykkääjän rajan ylittymistä sivuilla, Longinoja.fi -verkkosivut on avattu, yhteisömme on kasvanut ja vierelleni on löytynyt toinen toisistaan hienompia ihmisiä – kaikki meitä yhdistää sama asia, rakkaus Longinojaan.

Facebook sivumme tarjoavat tunnelmia lähes päivittäin kertoen, mitä kaikkea hienoa voit purolle mennessä kokea ja nähdä. Perinteisten postauksien lisäksi lähetämme myös live-lähetyksiä purolta, jotka ovat saaneet todella upean vastaanoton.

3000 kertaa kiitos, jokainen tykkäys ja postauksien jako levittää Longinojan ilosanomaa.

I Love Longinoja
Juha Salonen