On aika kiittää ystäviä ja teitä kaikkia seuraajiamme. Ystävä on ihminen jolle voi kertoa kaiken ja joka seisoo rinnalla myös vaikeina hetkinä. Ystävä kuuntelee ja antaa tukea sekä turvaa. Puron solina ja rauhoittava vaikutus on ystävä meille kaikille. Yhdessä olemme nauttineet luonnon suomasta rauhasta ja tuesta puron varrella ulkoilessamme.

Saan olla siinä kiitollisessa tilassa, että puro on yhdistänyt lähelleni upean joukon ihmisiä. Heillä kaikilla on upea suhde puroon ja kaupunkiluontoon. Puron varrella on yhdessä mietitty Longinojan tulevaisuutta ja ilman heitä puron ilosanoman välittäminen olisi huomattavasti työlläämpi homma.

Ystävän laulun sanoja lainaten:

Siitä tunnet sä ystävän
Kun on vierelläs vielä hän
Turhat tuttavat silloin ois
Hävinneet pian pois

Kiitos kun olette ystäviäni!

I Love Longinoja – Longinojan ystävien puolesta

Juha Salonen

Kiitos kun olet ystäväni!

Vuoden 2017 ystävänpäivätervehdys löytyy myös verkkosivujen arkistosta. Tuolloin kaikille uusille puroaktiiviystävilleni lähetin kirjeen, joka piti sisällään arkin I Love Longinoja -tarroja.

Lue tervehdys