Olemme Longinojan puroaktiivien kanssa pitkään miettineet, että olisi hienoa saada jotain painotuotteita annettavaksi purolla tavatuille ihmisille.

Yksi meistä on tulostanut työpaikallaan hieman paksummalle paperille käyntikortteja, joita on jaettu useita satoja viimeisien kuukausien aikana purolla tavatuille ihmisille. Toinen mitä on jaettu kasvimaan alueella on Skes ry:n Kalasta -lehti, jossa on upea juttu Longinojasta.

Etsimme kuitenkin yhteistyökumppania, jolta voisimme saada tukea toimintaamme erinlaisen painomateriaalin toteutuksessa.

Longinojan latvapuron läheltä, Helsingin Tattarisuon kupeesta löytyi All Walls Collective avustuksella painotalo Trinket. Otimme Trinkettiin yhteyttä ja yhteistyön antoisa puu alkoi kasvamaan välittömästi.

Lähdimme oitis tukemaan toimintaa, kun Longinojan puroyliaktiivi Juha soitti minulle. Lähiluonto ja ympäristöarvot ovat yrityksellemme tärkeitä arvoja. Olen itse viettänyt lapsuuteni puron valuma-alueella ja vasta nyt sain tietää Longinojan taimenista, kertoo toimitusjohtaja Petri Heikola.

Alkanut yhteistyö mahdollistaa tulevassa Longinoja -Cafessa vieraileville matkamuistoksi annettavat postikortit. Tämä pienen konkreettisen muiston voi lähettää tai antaa ystävälleen ja samalla kutsua hänet tutustumaan puroon.

TUTUSTU PAINOTALON PALVELUIHIN

Kaikki Longinojan toiminnan tukijat