Nyt kisa on päättynyt ja Longinoja.fi:stä ja Lähitiedon toimituksesta koostunut neljän hengen raati valinnut kuvista voittajat, kukin omilla valintaperusteillaan. Ykköseksi valikoitui kaunis ja taiteellinen, mutta silti vahvasti kantaaottava kuva nimeltä Pienikin päästö on liikaa purovesissä. Kuva on ottanut Paavo Siukonen.

Kakkossija jaettiin tasapistein kahdelle kuvalle. Toinen oli vielä hivenen talvinen, varsinkin veikeä Liisa Lavi-Eskelisen kuva Taavista ja Paavosta nimellä Jääkarhuja Longinojalla, sekä Longinojaa korkeuksista tarkasteleva Muuttolinnut saapuvat kotiin -kuva, jossa DC-3 museokone saapuu talvikauden jälkeen Malmin lentoasemmalle. Kuvan on ottanut Jouni Niemi. Kaikki kolme saava palkinnoksi lahjakortit.

Teija Loponen

Lue koko juttu Koillis-Helsingin Lähitiedosta.

Haluan kiittää Teijaa ja Koillis-Helsingin Lähitietoa #Kevätseuranta -kilpailun yhteistyöstä. Olemme saaneet Longinojan ilosanomalle näkyvyytta alueen suurimmassa paikallislehdessä muutaman kuukauden ajan. Uskon, että yhteistyö lehden kanssa tulee jatkossakin olemaan tiivistä.

Juha Salonen, Puroaktiivi

Bird house with all the comforts😂 #birdhouse #allthecomforts #birds #longinojakevät

Henkilön Risto Alftan (@rialftan) jakama julkaisu

Today morning. #longinoja #longinojakevät #mittelspitz #dog #koira #helsinki

Henkilön Malla (@birdingmalla) jakama julkaisu