Juha Kakkuriin tutustuin kun hän otti yhteyttä Longinojan Facebook -sivujen kautta tiedustellun apua kututaimenten bongaamiseen purolla. Lopulta ystävystyimme puroretkillä ja saimme hänestä  yhden henkilön lisää Longinojan puroaktiiveihin.

Kuka olet ja mistä tulet?

Juha Kakkuri Helsingistä

Olet käynyt mm. 113 kertaa Rolling Stonesin konserteissa, mikä bändissä viehättää?

Hyvä kysymys… Musiikki tietenkin, energia, kaverit, jotka myös kuuntelevat. Vaikka Rollareiden keikat ovatkin aika kaukana ”luonnonrauhasta”, niin yhtymäkohtia on kalastukseen löytyy. Reissujen odottaminen, arjen unohtaminen ja kaverit.

Popartistien nimikirjoituskokoelmasi on myös yksi maailman 10:stä suurimmasta, kenen artistin nimikirjoitus on kaikista rakkain?

Tuohon tietysti pitäisi vastata Rolling Stones, mutta vastaan Queen-yhtyeen nimmarit. Tapasin heidät Helsingissä, kun eivät vielä olleet maailmantähtiä.
Olin tuolloin 12-vuotias.

Mitä mieltä olet Longinojalla tehdystä työstä ja voisiko muu Suomi ottaa siitä mallia?

Aivan fantastista työtä, Longinoja on minullekin tärkeä juttu. Muu Suomi voisi ottaa oppia paitsi työstä, jota puron hyväksi tehdään, niin laajasta, paikallisetkin asukkaat mukaansa tempaisseesta yhteisöllisyydestä, joka on syntynyt aktivismin myötä.

Mitkä on terveisesi Longinoja.fi -sivujen lukijoille?

Olette mukana hyvässä asiassa. Purolla tavataan!