Tänään se tapahtui 12.4.2017 klo 17.56, Longinojan Facebook -sivuilla paukkui 2000 tykkääjän raja rikki!

Aloin vuonna 2014 siirtämään henkilökohtaista Longinoja-arkistoani Facebookkiin ja ajattelin, että sivuja tulee seuraamaan vain kaverini ja aktiivisimmat puroihmiset pääkaupunkiseudulta.

Nyt pari vuotta myöhemmin saan jatkuvasti palautetta alueella asuvilta ihmisiltä siitä, kuinka hienoa on saada tietoa purosta ja sielä asuvista taimenista. Paikallisten lisäksi myös kauempana asuvat ovat löytäneet puron ja yhä useampi tulee retkeilemään purolle.

Nyt pari vuotta myöhemmin Longinojan  ympärille on muodostunut puroaktiivien ryhmä, jotka auttavat sisällön tuottamisessa monessa eri kanavassa.

Erityisesti Facebook -sivuilla kiitosta on tullut taimenten kudunseurannasta, joka on varmasti upeimpia luontonäytelmiä mitä puro voi vierailijoille tarjota.

Kävijämäärän tasainen kasvu – ilman vippaskonsteja!

  • 23.8.2014 Fecebook sivut perustetaan
  • 27.8.2014 ylittyi sadan tykkääjän raja Facebookissa
  • 27.9.2015 rikottiin 1000 tykkääjän raja Facebookissa
  • 12.4.2017 rikottiin 2000 tykkääjän raja Facebookissa

Kiitoksi jokaiselle Facebook, Instagram, Youtube, SoundClound ja näiden sivujen seuraajalle. Teidän kiitokset ja palaute saavat jatkamaan työtä Suomen tunnetuimman puron eteen.

Vuosi 2017 tulee olemaan Longinoja -historian upeimpia. Loppukevättä ja syksyä odotellessa 😉

I Love Longinoja

Juha Salonen

”Koivun huminaa kuulen, kun toukokuussa nurmella makaan. Jokaisen kevätlaulun osaan ulkoa. Ja yksin laulan kotiinpäin, kun kuljen. Milloin huomasin? Sä tartuit käteen jota tuskin ojensin. Ja pian toinen siinä vierellä makaa. Etsii sitä samaa pientä neliapilaa.”

Paula Vesala, Sinuun minä jään